Hoe kan ik meerdere simkaarten uit 1 account elk hun eigen account geven?

Avatar
Roxanne
– Bijgewerkt

Stap 1: ga naar deze link en maak een account aan voor de persoon die er nog geen heeft.

Stap 2: log in op jouw account (dit is dus de oude account), ga naar ‘Mijn producten’ > ‘Beheersrechten’, en sta daar het beheer van de simkaart af aan de nieuwe account. Vul vervolgens de gebruikersnaam van de nieuwe account in en jouw wachtwoord (dus niet dat van de nieuwe account).