Hoe ga ik na of mijn vrienden ook Mobile Vikings zijn?

Heb je een actief Vikingvoordeel, dan kun je een maand lang gratis bellen (60 min. per dag) en sms'en (300 sms'en per dag) met je Vikingvrienden. Via de Viking App ontdek je onmiddellijk al je Vikingvrienden. In de lijst met contactpersonen zie je rechts een Vikinghelm verschijnen als je vriend(in) ook een Mobile Viking is. Je vindt de app op Google Play, de App Store of de Windows Phone Store.

Hou er rekening mee dat het gsm-nummer dat je invoerde misschien in een nummeroverdracht zit. Dit betekent dat de persoon die je opzocht inmiddels gebruikmaakt van een andere provider, maar dat zijn/haar nummer nog even in ons systeem zichtbaar is. In zo'n geval is het niet mogelijk om gebruik te maken van het gratis Vikingvoordeel.