Hoe stel ik mijn e-mailaccount in op mijn smartphone?

– Bijgewerkt

Om de instellingen per toestel te raadplegen ga je naar onze configuratiewizard. Nadat je het type toestel hebt geselecteerd, kies je dan de optie ‘E-mail’.

Voor de instellingen van de inkomende server (van het POP-type) heb je de gegevens nodig van je e-mailprovider. De gegevens van de uitgaande mailserver (dit is de SMTP-server) via het mobiele netwerk zijn steeds: mail.internetmail.be en poort 25.