Hoe schakel ik een oproep door naar een ander nummer?

Doorschakelen doe je via de instellingen van je toestel of door het ingeven van de volgende codes. Vervang het nummer +32456191933 door het nummer waar je naar wilt doorschakelen wanneer je de code ingeeft op jouw gsm.

Wanneer doorschakelen? Welke code?
Als ik niet opneem (*)*61*+32456191933# + bellen
Als er geen netwerk is of mijn toestel is uitgeschakeld (*)*62*+32456191933# + bellen
Als ik in gesprek ben (*)*67*+32456191933# + bellen
Altijd (*)*21*+32456191933# + bellen
(*) betekent dat je voor sommige toestellen twee sterretjes moet invoeren

Wil je de doorschakeling ongedaan maken? Vorm en bel dan dan ##61#, ##62#, en ##67#. Let op: ook je voicemail staat dan uit. Stel je voicemail dus opnieuw in.

Een gesprek dat wordt doorgeschakeld van het ene Belgische Mobile Vikings-nummer naar het andere, wordt aangerekend aan het normale beltarief.