Wat is tethering/personal hotspot en hoe stel ik dit in?

TL;DR
Via tethering deel je een internetverbinding met verschillende toestellen. Dit gebeurt meestal via wifi, een USB-datakabel of Bluetooth.

Context
Indien je toestel deze functie heeft en je de nodige instellingen invoert (dit verschilt voor ieder toestel - zie daarvoor de handleiding van je toestel), zal je kunnen tetheren.

Voor iPhone/iPad volg je de volgende instellingen:

• Ga naar 'Instellingen' en kies voor ‘Mobiel netwerk’.
  • Ga naar 'Mobiel datanetwerk' en scroll naar beneden voor de optie 'persoonlijke hotspot'.
  • Vul de juiste APN-gegevens in: web.be, web en web
  • Hierna moet je je toestel nog eens herstarten om de instellingen op te slaan. Daarna is je hotspot beschikbaar en kun je het mobiele internet delen met andere toestellen.