Pascale
– Bijgewerkt

Om je mms correct te configureren raadpleeg je het best eerst deze instelgids. Selecteer de fabrikant en het type toestel dat je gebruikt. Hierna kies je voor de handmatige instellingen van mms. Hou er rekening mee dat je enkel een mms-bericht kunt verzenden als je toestel verbonden is met het mobiele internet (wifi schakel je dus best uit). Het verzenden van een mms kost 0,24 euro per bericht.

Als je mms nog niet geconfigureerd is in je toestel, dan zal je een sms ontvangen met een wachtwoord en een link naar een website. Je logt je in op deze website door als gebruikersnaam je telefoonnummer in te voeren. Dit geef je in als 324… (dus niet +324, 00324, enz.). Het wachtwoord staat in de sms die je had ontvangen.
Lukt het niet onmiddellijk om via je smartphone deze website te raadplegen, dan heb je meestal meer succes op een pc. Een mms zal tot één week lang worden bewaard op deze website. Nadien kan je niet langer meer inloggen om het bericht te raadplegen.