Wat is de pincode van mijn voicemail en waar vind ik deze terug?

Avatar
Pascale
– Bijgewerkt

De pincode van de voicemail heb je zelf gekozen toen je je voicemail voor de eerste maal instelde. De voicemail zal om je pincode vragen als:

1. Je belt naar +32486191996 vanop een ander toestel (dus niet je eigen toestel);
  2. Je belt naar +32486191996 vanuit het buitenland (zowel vanop je eigen toestel als vanop een ander toestel).

Nadat je het nummer +32486191996 hebt ingetoetst, mag je de volgende stappen volgen:

• Selecteer optie 2 en kies je gewenste taal (bv. 1 voor Nederlands).
  • Selecteer de optie om je voicemail te beluisteren en voer je gsm-nummer in, gevolgd door #
  • Voer de pincode van je voicemail in, gevolgd door #
  • Ben je de pincode vergeten, geef dan ** in. Dan ontvang je een sms met een nieuwe pincode.

Deze oproep is gratis in de Europese Unie, buiten de Europese Unie betaal je evenveel als een normale oproep in dat land.

Voer je driemaal de foute pincode in, dan wordt je voicemail automatisch geblokkeerd. Om je voicemail opnieuw te activeren, stuur je het best een e-mail naar info@mobilevikings.com met vermelding van je telefoonnummer. Onze helpdesk zorgt er dan voor dat je voicemail snel opnieuw wordt geactiveerd.