Wat krijg ik bij een abonnement van € 10 per maand?

Een uitgebreid overzicht van de voordelen van elke bundel vind je alvast op de pagina ‘Abonnementen'. Dat vergelijkt makkelijker. :-)
Elke maand krijg je:

1000 sms’jes naar alle Belgische netwerken

• 1 GB mobiele data om te surfen in België
  • 100 belminuten naar alle Belgische netwerken en vaste lijnen*. Let op: als je minder dan 60 seconden in je bundel hebt, dan wordt je volgende oproep als een kost buiten bundel aangerekend. Waarom? Omdat de eerste minuut altijd volledig wordt aangerekend. Voor alle oproepen trouwens (behalve dan als je een andere Viking belt, want da's gratis).
  • Het Vikingvoordeel: elke dag opnieuw bel je gratis 60 minuten en stuur je gratis 300 sms’en naar alle Belgische Mobile Vikings**

Bij het ingaan van elke nieuwe periode krijg je voor elke ongebruikte belminuut van je vorige bundel 5 megabyte extra in je nieuwe databundel. Die extra data blijft heel de volgende maand geldig.

* Uitgezonderd premiumdiensten: oproepen naar 090X/ en 070/ nummers, en sms’jes naar of van betalende diensten. Die vind je apart terug op je factuur of aanrekening. De tarieven staan steeds bij de dienst of het nummer zelf vermeld. Deze diensten omvatten bijvoorbeeld televoting, wedstrijden, nieuwsbrieven, beltonen, spelletjes of chatdiensten.

** Fair Use-beleid: 9000 sms’en en 1800 belminuten per maand.