Hoe sluit ik een abonnement af?

Via de website, in een paar klikken. Er zijn drie opties:

Je wilt een nieuw nummer

• Volg hiervoor de stappen op onze registratiepagina. Het nieuwe nummer zelf kost € 15, hier zit je eerste maandbundel niet inbegrepen. Die wordt apart afgerekend tijdens de activatie van je simkaart.

Je wilt je huidige nummer houden

• Volg hiervoor de stappen op onze registratiepagina. Hou alvast de gegevens van je huidige provider bij de hand!

Je wilt van een herlaadkaart overstappen naar een abonnement

• Dit doe je via je instellingen. Je eerste maandbundel wordt onmiddellijk verrekend, en je bent vertrokken! De resterende belwaarde en bundels van je herlaadkaart vervallen meteen.