Hoe raadpleeg ik mijn verbruik van mobiele data, sms'en en bellen?

Avatar
Timothy
– Bijgewerkt

Je verbruiksgeschiedenis vind je terug in je account onder ‘Mijn producten’ > Klik op je nummer > ‘Verbruik’. Je vindt daar een overzicht van alle datasessies, inkomende/uitgaande oproepen en inkomende/uitgaande sms'en van het nummer dat je geselecteerd hebt.

In de Viking App vind je je verbruiksgeschiedenis onder het tabblad (tromgeroffel)… ‘Verbruik’. Dat spreekt voor zich. ;-)

Hou er rekening mee dat een datasessie meerdere dagen actief kan blijven. Dat is afhankelijk van het type toestel. Een datasessie kun je geforceerd afsluiten indien je je toestel in vliegtuigstand zet of volledig opnieuw opstart.

Zie je je recent verbruik niet meteen terug? Nog even wachten! De verwerking van je verbruik kan vier uur in beslag nemen.