Hoe raadpleeg ik mijn verbruik van mobiele data, sms'en en bellen?

Avatar
Timothy
– Bijgewerkt

Dat doe je in je account bij “Mijn simkaarten” als je op je simkaart klikt. Je vindt daar een overzicht van alle datasessies, inkomende/uitgaande oproepen en inkomende/uitgaande sms'en van het nummer dat je geselecteerd hebt.

In de Viking App vind je je verbruiksgeschiedenis bij ‘Verbruik’.

Hou er rekening mee dat een datasessie meerdere dagen actief kan blijven. Dat is afhankelijk van het type toestel. Een datasessie kun je geforceerd afsluiten indien je je toestel in vliegtuigstand zet of volledig opnieuw opstart.

Zie je je recent verbruik niet meteen terug? Nog even wachten! De verwerking van je verbruik kan tot vier uur in beslag nemen.