Kan ik in het buitenland mijn voicemail beluisteren, en hoeveel kost me dat?

Om je voicemail in het buitenland te beluisteren bel je naar +32486861933. Je hebt hiervoor de pincode van je simkaart nodig. Pincode vergeten? Geen probleem: het keuzemenu van je voicemail geeft de optie om de code via sms naar je te sturen.

Binnen de Europese Unie bel je gratis naar je voicemail. Buiten de EU betaal je het lokale tarief voor een uitgaande oproep. Die tarieven vind je op onze roamingpagina.