Hoe schakel ik de sms-melding over mobiele data in het buitenland uit?

Als je geen bericht meer wil krijgen over de tarieven die gelden in het buitenland, stuur je “roaming sms stop’ naar 1914. Om het terug te activeren, sms je “roaming sms ok”.
Let op: als je de melding uitschakelt, brengen we je niet meer op de hoogte van de tarieven wanneer je België verlaat! Je vindt ze uiteraard steeds terug op onze roamingpagina.