Hoe schakel ik de limiet voor dataroaming uit?

Binnen de EU krijg je een melding wanneer je meer dan € 48 hebt verbruikt voor het roamen van mobiele data, en schakelen we je mobiele data automatisch uit zodra je €60 verbruikt hebt. Om dit uit te schakelen sms je ‘sum ignore’ of ‘sum disable’ naar +32486191966. Het verschil tussen die twee? ‘Ignore’ negeert de limiet voor de huidige maand. ‘Disable’ schakelt de limiet voorgoed uit. Om de limiet terug in te schakelen sms je ‘sum enable’ naar +32486191966.