Ik veranderde van bankrekeningnummer. Hoe pas ik mijn Easy Payment aan?

Het is niet mogelijk je domiciliëringsmandaat aan te passen. Als je dus van bankrekeningnummer verandert, dien je een nieuwe Easy Payment-methode in te stellen. Dit doe je via ‘Mijn Viking’ → ‘Instellingen’ → ‘Instellingen betalingen’--> ‘Voeg een methode toe’.
Nadien kun je de oude Easy Payment-methode verwijderen.

Tip: doe dit liever te vroeg, dan te laat! De goedkeuring van je nieuwe mandaat door je bank kan namelijk tot 10 werkdagen duren.