Hoe krijg ik de 3 biepjes weg bij een oproep?

Deze drie biepjes zijn de MNP Beep, een functie om te weten of het nummer dat je belt van operator is veranderd. Om de MNP Beep te deactiveren: 1. Bel naar 1966 2. Druk op 4 op de MNP Beep instellingen te veranderen 3. Druk op 1 op de MNP Beep de deactiveren.

Is er nog iets niet duidelijk of wens je nog bijkomende informatie, aarzel dan niet ons te contacteren.