Waarom kan ik via de Viking App niet met dezelfde middelen betalen als op de website?

Dat is op dit moment technisch niet mogelijk, maar je kan voor je vertrek wel een Easy Payment instellen. Zo wordt er automatisch herladen wanneer je belwaarde onder een voorafbepaald bedrag komt. Zorgeloos op reis, dus!

spring even binnen

  • Heb je een probleem met je toestel of ben je in de buurt? Onze openingsuren vind je hiernaast.

  • Adres:
  • Corda Campus,
    Kempische Steenweg 309 bus 1
    3500 Hasselt, België

  • Gedetailleerde routebeschrijving

bel ons

1976
(gratis, alleen voor Mobile Vikings simkaarten)

078 353 033
(lokaal tarief)

Openingsuren
Maandag tot vrijdag
08:30 - 12:00
12:30 - 17:00

Stel je vraag