Hoe werkt het gratis Vikingvoordeel naar andere Mobile Vikings?

Bij iedere herlading ontvang je een gratis Vikingvoordeel: 60 gratis belminuten en 300 gratis sms'en naar alle andere Mobile Vikings. Zolang je bundel geldig is (1 kalendermaand), krijg je dit voordeel elke dag opnieuw.

Wat je moet weten over het Vikingvoordeel:

• Vanaf 5 oktober 2015 zie je al je verbruik op maandniveau. Voor je Vikingvoordeel wordt dat dus 1800 belminuten en 9000 sms’en naar andere Belgische Mobile Vikings met een Fair Use-beleid.
  • Het Vikingvoordeel is niet toepasbaar voor roaming of voor bellen naar andere providers zoals Base, Proximus of Mobistar.
  • Een gesprek dat wordt doorgeschakeld (bv. via voicemail) van het ene Belgische Mobile Vikings-nummer naar het andere, wordt aangerekend aan het normale beltarief.
  • Net zoals de andere voordelen, gratis sms'en en data, is dit Vikingvoordeel 1 kalendermaand geldig na je meest recente herlading.