Wat is een data-only simkaart?

Een data-only simkaart is een simkaart waarmee je enkel verbinding kunt maken met het datanetwerk. Enkel mobiel surfen dus. Met een data-only simkaart is bellen en sms’en niet mogelijk. Je herlaadt een data-only simkaart voor € 12 en krijgt hiervoor een maand lang 2 GB data ter beschikking waarmee je mobiel kunt surfen op het Belgische netwerk.

Let op: een data-only simkaart kun je niet gebruiken in het buitenland. Ze valt ook niet te combineren met een abonnement.