Hoe stel ik het mobiele internet in?

– Bijgewerkt

Om verbinding te maken met het mobiele internet zul je je toestel eerst nog correct moeten configureren. Voor de meeste toestellen verkocht in België volg je de configuratiewizard op onze website. Staat je toestel niet in die lijst, dan kun je het best een toestel kiezen dat sterk op het jouwe lijkt, of de handleiding van je toestel bij de hand nemen. Gebruik je een toestel met Android, dan zullen de instellingen doorgaans altijd dezelfde zijn, ongeacht het merk dat je kiest.