Wat moet ik doen als ik geen verbinding kan maken met het mobiele internet?

Avatar
Roxanne
– Bijgewerkt
  • Controleer of er nog voldoende belwaarde of mobiele data op je simkaart staat. Dit doe je op de website (bij ‘Mijn producten’ > ‘Meer info’) of via de Viking App. Is je data opgebruikt? Dan is herladen the best way to go. Bij een abonnement kan je eventueel overstappen op een hoger tariefplan, daar hoort meteen een grotere databundel bij.
  • Controleer of de instellingen van het mobiele internet nog correct zijn. Hiervoor kijk je het best op onze configuratiewizard.

Werkt het mobiele internet daarna nog steeds niet, contacteer dan onze klantendienst zodat we je probleem onder de loep kunnen nemen.