Hoe vraag ik een nanosimkaart aan?

Ga naar je account en kies voor ‘Instellingen’ > ‘Instellingen SIM'. Vervolgens kies je voor een multisim (aangezien deze sim ook het nanosimformaat bevat).

Voor deze omruiling vragen we een vergoeding van € 5 die we van je belwaarde afhouden (herlaadkaart), of die vind je terug op je volgende factuur/aanrekening als je een abonnement hebt. Zorg er dus voor dat, als je een nieuwe simkaart aanvraagt, je nog voldoende belwaarde hebt (herlaadkaart). Wanneer je de nieuwe simkaart ontvangt, moet je die nog activeren via je account (op www.mobilevikings.be/activate).
Bij een abonnement zie je die kost van € 5 op je volgende factuur of aanrekening terug.

Je kunt daarnaast ook gebruikmaken van een simkaartadapter. Hiermee pas je makkelijk het formaat van je huidige simkaart aan. Je vindt zo’n adapter in de meeste winkels waar smartphones worden verkocht.