Kan ik verschillende betalingsmethodes combineren om mijn simkaart te herladen?

Avatar
Roxanne
– Bijgewerkt

Ja, dat kan! Als je Vikingpunten hebt, maar niet genoeg om een volledige herlading te doen, dan kun je ze combineren met een andere betalingsmethode om je aankoop te vervolledigen.

Bijvoorbeeld, 2 Vikingpunten = € 2 belwaarde. Om hiermee een herlading te doen, selecteer je ‘Ik wil Vikingpunten inzetten om te herladen’ en kies je daaronder een tweede betalingsmethode om aan te vullen.

Hou er rekening mee dat je maar een extra betalingsmethode kunt kiezen om je herlading te vervolledigen. De combinatie met een bankoverschrijving, een sms-herlading of een automatische herlading is niet mogelijk.