Kan ik verschillende betalingsmethodes combineren om mijn simkaart te herladen?

TL;DR
Ja, dat kan! Als je Vikingpunten hebt, maar niet genoeg voor een volledige herlading, dan kun je ze combineren met één andere betalingsmethode om je aankoop te vervolledigen.

Meer info
Bijvoorbeeld, 2 Vikingpunten = € 2 belwaarde. Om hiermee een herlading te doen, selecteer je ‘Ik wil Vikingpunten inzetten om te herladen’ en kies je daaronder een tweede betalingsmethode om aan te vullen.

Hou er rekening mee dat je maar één extra betalingsmethode kunt kiezen om je herlading te vervolledigen. De combinatie met een bankoverschrijving, een sms-herlading of een automatische herlading is niet mogelijk.