Hoe raadpleeg ik mijn verbruik van mobiele data, sms'en en bellen?

Avatar
Roxanne
– Bijgewerkt
  • Je verbruiksgeschiedenis vind je terug in je account onder ‘Mijn simkaarten’ > Klik op je nummer en daarna op 'Verbruik’. Je vindt daar en overzicht van alle datasessies, inkomende/uitgaande gesprekken en inkomende/uitgaande sms'en.

• In de Viking App vind je je verbruiksgeschiedenis onder het tabblad (tromgeroffel)… ‘Verbruik’.

Hou er rekening mee dat een datasessie meerdere dagen actief kan blijven. Dat is afhankelijk van het type toestel. Een datasessie kun je geforceerd afsluiten indien je je toestel in vliegtuigstand zet of volledig opnieuw opstart.