Hoe voeg ik meerdere accounts samen tot 1 account?

Wil je meerdere accounts samenvoegen tot één overkoepelde account, dan volg je het best deze stappen:

1) Ga naar https://mobilevikings.be/nl/ en log in met de account die je niet meer wil gebruiken.

2) Ga naar ‘Instellingen' > 'SIM instellingen'.

3) Ga naar 'Beheer autorisaties' en kies voor 'Toevoegen'.

4) Geef het e-mailadres van de account waarnaar je de sim overdraagt.

5) Vink beide opties aan.

6) Geef het wachtwoord van de account waarop je momenteel bent aangemeld.

7) Klik op 'autoriseren'.

Je nummer werd nu overgedragen naar de andere account.

spring even binnen

  • Heb je een probleem met je toestel of ben je in de buurt? Onze openingsuren vind je hiernaast.

  • Adres:
  • Corda Campus,
    Kempische Steenweg 309 bus 1
    3500 Hasselt, België

  • Gedetailleerde routebeschrijving

bel ons

1976
(gratis, alleen voor Mobile Vikings simkaarten)

078 353 033
(lokaal tarief)

Openingsuren
Maandag tot vrijdag
08:30 - 12:00
12:30 - 17:00

Stel je vraag