Hoe voeg ik meerdere accounts samen tot 1 account?

Momenteel is het niet mogelijk om accounts samen te voegen. Je kunt wel de beheersrechten van een simkaart overdragen naar een ander account. Daarvoor volg je deze stappen:

1) Ga naar https://mobilevikings.be/nl/ en log in op het account waar de simkaart die je wil overdragen op is geregistreerd.

2) Ga naar ‘Mijn Viking' > 'Mijn simkaarten'.

3) Klik op 'Beheersrechten simkaarten'.

4) Klik naast het nummer op 'Beheerder toevoegen'.

5) Vul het e-mailadres van het account waarop je de simkaart wil beheren in.

6) Bevestig het wachtwoord van de account waarop je momenteel bent aangemeld.

7) Klik op 'Beheersrechten geven'.

Het andere account heeft nu ook beheersrechten over de simkaart, en kan de belwaarde, instellingen, herladingen en het verbruik ervan bekijken, en de simkaart herladen. In het geval van een simkaart met abonnement, worden de facturen altijd gegenereerd op het oorspronkelijke account.