Hoe schrijf ik me uit op betalende premiumdiensten van derden?

Aan het gebruik van premiumdiensten kunnen soms hoge (onverwachte) kosten verbonden zijn. Deze prijzen worden bepaald door de eigenaar van de premiumdienst en niet door Mobile Vikings zelf. Lees de algemene voorwaarden van de premiumdienst dus goed na voordat je je hierop inschrijft. Een gewaarschuwd Viking is er twee waard.

Premiumdiensten zijn doorgaans gekoppeld aan speciale telefoonnummers die beginnen met 090 of 070. Een premium sms-dienst bestaat uit een verkort nummer van 4 of 5 cijfers. Om je uit te schrijven op zo’n sms-dienst, stuur je de boodschap STOP naar het sms-nummer in kwestie. Mobile Vikings kan het nummer ook voor jou laten blokkeren. Het volstaat dan om de nodige informatie over dit premium-nummer door te geven via info@mobilevikings.com.

Speciale nummers

- 090x (oproepen naar alle 090x diensten)

- 0905 (spelletjes, wedstrijden, logo's, beltonen, vrijetijdsproducten/diensten,...)

- 09051 (tv-spelletjes)

- 0906, 0907 (inhoud voor volwassenen)

- internationale speciale nummers

Sms diensten

- 2xxx (andere)

- 3xxx (andere)

- 4xxx (publieke en commerciële diensten)

- 5xxx (beltonen, logo’s en spelletjes)

- 6xxx (beltonen, logo’s en spelletjes)

- 61xx (tv-spellen)

- 7xxx (inhoud voor volwassenen)

- 8xxx (gratis diensten)

- 9xxx (abonnementsdiensten)