Hoe schakel ik een oproep door naar een ander nummer?

Doorschakelen doe je via de instellingen van je toestel of door het ingeven van de volgende codes (let op: vervang het nummer ‘32486191996’ in de code door het telefoonnummer waarnaar je wilt doorschakelen):

(*)*61*+32486191996# en druk op bellen - doorschakeling actief als je niet antwoordt.

(*)*62*+32486191996# en druk op bellen - doorschakeling actief als er geen netwerk is of je toestel uit staat.

(*)*67*+32486191996# en druk op bellen - doorschakeling actief als de lijn bezet is.

(*)*21*+32486191996# en druk op bellen - doorschakeling wordt altijd uitgevoerd.

(*) betekent dat je voor sommige toestellen twee sterretjes moet invoeren

Geef #002# in om de doorschakeling teniet te doen.

Een gesprek dat wordt doorgeschakeld (bv. via voicemail) van het ene Belgische Mobile Vikings-nummer naar het andere, wordt aangerekend aan het normale beltarief.