Hoe stel ik het mobiele internet in op een USB-modem?

Denk eraan dat je onze data-only simkaarten het best gebruikt in een USB-modem die simlockvrij is. Zo ben je zeker dat de installatie van het mobiele internet vlot zal verlopen. Nadat de USB-modem de juiste software heeft geopend op je pc of laptop zal je nog een nieuw profiel moeten aanmaken. Hierbij gebruik je dan de volgende gegevens:

APN: statisch: web.be

Gebruikersnaam: web

Wachtwoord: web

Toegangsnummer: *99#

Geavanceerd…: Authorisatie Protocol Instellingen: PAP

Sla de gegevens op en stel het toegangspunt in als standaard. Sluit de software af en haal de USB-modem uit de USB-poort. Wacht even en steek de USB-modem er terug in. Herstart de software en kies op het beginscherm voor ‘Verbinding…’. Hierna zal je verbinding met het mobiele internet tot stand komen.