Waar vind ik de pin- en pukcode van mijn simkaart?

Hier kun je de rechtstreekse link naar de pukcode vinden.

De standaardpincode van je simkaart vind je terug op je account onder de rubriek ‘Instellingen’ > ‘SIM Instellingen’.

Heb je de pincode driemaal foutief ingevoerd, dan gaat je toestel om de pukcode vragen. Deze code vind je bij ‘Instellingen’ > ‘SIM Instellingen’. Vervolgens mag je de puk1-code gebruiken. Na het invoeren van deze pukcode kun je dan een nieuwe pincode kiezen.