Wat moet ik allemaal weten over de plug-in?

Niet veel, want het is vrij simpel.

- Je installeert het voor Chrome, Firefox of Opera door op de links hier te klikken. Daarna klik je nogmaals op "installeren", en POEF, je bent klaar.

- Eens je de plug-in hebt geactiveerd, krijg je een melding in je browser wanneer je op de website van één van onze partners bent. Als je Viking Deal niet actief is, moet je even klikken op het rode knopje en je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord van Mobile Vikings. Daarna zie je "Viking Deal... OK!" en weet je dat de Viking Deal geactiveerd is.

- Let op: deze plug-in is geen garantie dat je je Vikingpunten krijgt. Het helpt je om ze niet te vergeten, maar in uitzonderlijke gevallen zou er toch iets kunnen misgaan. Het is bijvoorbeeld niet aan te raden nog naar veel andere websites te surfen nadat je de Viking Deal hebt geactiveerd.