Mijn verbruik buiten bundel in mijn account klopt niet. Hoe komt dat?

Het is inderdaad mogelijk dat het verbruik buiten bundel dat we je (per simkaart) tonen op onze website en in de Viking App, niet 100% klopt. Mogelijk is er daar een vertraging tot maximaal 4 uur.

De meldingen die je per sms krijgt over je verbruik buiten bundel, die zijn wel real-time. Voor deze informatie baseer je je dus beter op die sms'en.