Mijn verbruik buiten bundel in mijn account klopt niet. Hoe komt dat?

Avatar
Timothy
– Bijgewerkt

Het is inderdaad mogelijk dat het verbruik buiten bundel dat we je (per simkaart) tonen op onze website en in de Viking App, niet 100% klopt. Mogelijk is er daar een vertraging tot maximaal 4 uur.

De meldingen die je per sms krijgt over je verbruik buiten bundel, die zijn wel real-time. Voor deze informatie baseer je je dus beter op die sms'en.