Mijn verbruik buiten bundel in mijn account klopt niet. Hoe komt dat?

Avatar
Timothy
– Bijgewerkt

Het is inderdaad mogelijk dat het verbruik buiten bundel dat we je (per simkaart) tonen op onze website en in de Viking App, niet 100% klopt. Soms is het effectieve verbruik lager is dan het bedrag dat je in de Viking App ziet.

Zie je in de app kosten buiten bundel die je al betaald hebt? Die zullen op het einde van de maand worden gereset, en worden absoluut niet dubbel aangerekend. Er is nu een technisch probleem waardoor die kosten niet altijd juist worden weergegeven.

De meldingen die je per sms krijgt over je verbruik buiten bundel, die worden verstuurd met een vertraging van maximaal 30 minuten. Voor deze informatie baseer je je dus beter op die sms'en.