Krijg ik mijn verbruik altijd in real time te zien?

Avatar
Ilario
– Bijgewerkt

Door onverwachte technische onderbrekingen is het misschien mogelijk dat een melding te laat of helemaal niet verzonden kan worden. Daarom is het zeker aan te raden om je belwaarde ook regelmatig te controleren via je account op onze website of uiteraard de Viking App. Bovendien is je verbruik niet onmiddellijk zichtbaar: je ziet een sms pas wanneer hij is aangekomen, een gesprek pas nadat je hebt opgehangen en een datasessie pas nadat die is afgesloten.