Wat gebeurt er tijdens de update van onze systemen van zaterdag 23/6 op zondag 24/6?

Avatar
Timothy
– Bijgewerkt

Van zaterdag 23/6 om 15u30 tot zondag 24/6 in de voormiddag, schakelen we onze website en Viking App volledig uit. Zo hebben onze mensen achter de schermen de nodige ademruimte voor de update van onze systemen.

Kijk dus goed na of er voor jou iets van toepassing zal zijn. Zo kun je al je voorzorgen nemen, indien nodig. Concreet gebeurt er dit:

Van nu tot zondag 24/6 in de voormiddag

• Er kunnen geen nieuwe simkaarten geactiveerd worden (enkel voor abonnementen). Als je een simkaart in activatie zou hebben, komt dat nog in orde. Enkel nieuwe activaties kunnen niet worden opgestart.
  • Automatische betalingsmethodes voor herlaadkaarten en abonnementen kunnen niet worden aangemaakt of verwijderd.

Van zaterdag 23/6 om 15u30 tot zondag 24/6 in de voormiddag

• Herladingen (op de website, in de Viking App, via sms of automatische herladingen) zijn niet mogelijk.
  • Je account (My Viking) zal onbeschikbaar zijn.
  • Je krijgt geen meldingen over je verbruik (geen sms’en, geen e-mails).