Wat zijn de kleine wijzigingen vanaf 24/6?

– Bijgewerkt

Facturatie abonnementen

• 4 data waarop we factureren

Voortaan maken we elke maand facturen/aanrekeningen op 4 momenten (niet meer elke dag): telkens rond dag 4, 12, 20 en 28 van de maand. Afhankelijk van de dag waarop jij vroeger je factuur/aanrekening kreeg, zal je dus op een van deze dagen je factuur/aanrekening krijgen (de eerstvolgende datum). Bijvoorbeeld: als je vroeger op de 5e je factuur/aanrekening kreeg, zal dat voortaan op de 12e gebeuren. De eerstvolgende facturatie zal dus plaatsvinden op 28/6.

• Verbruik buiten bundel

Vroeger was standaard je maximumbedrag buiten bundel € 60. Dat verlagen we nu standaard naar € 50. Als je het wilt verlagen of optrekken, kun je dat doen via onze helpdesk.

iOS Viking App

Er zit mogelijk een issue in de iOS Viking App: bij het openen van de app gaat die mogelijk blijven refreshen tot hij crasht.

Je kunt dat op twee manieren oplossen:

• Je herinstalleert de app.
  • Je zet je vliegtuigmodus aan, logt uit, schakelt vliegtuigmodus uit en meld je daarna opnieuw aan.

Betalingsmethodes

• Nieuwe methodes beschikbaar

Zowel op onze website als in de Viking App kun je voortaan gebruikmaken van nieuwe betaalmethodes: Bancontact, VISA, MasterCard en PayPal.

• Viking App (iOS en Android)

Een herlading via de Viking App kun je voortaan verdelen over Vikingpunten en een van de nieuw beschikbare betaalmethodes: Bancontact, VISA, MasterCard en PayPal. Bijvoorbeeld: voor een herlading van € 15 gebruik je 9 Vikingpunten en voor de resterende € 6 gebruik je Bancontact.

Verbruik

Na de update van 23/6 op 24/6 zul je een aantal dagen je verbruik niet kunnen raadplegen (op de website of in de Viking App). Ook onze helpdesk zal deze gegevens even niet beschikbaar hebben.

Herladen via sms

Vanaf 24/6 gebeurt dat op deze manier:

SIM TOPUP naar het nummer 1984

Zonder het bedrag dus. Het bedrag voor de herlading via sms kun je in je betaalinstellingen instellen.

Vikingpunten aankopen

Vanaf 24/6/2018 zal het niet meer mogelijk zijn om Vikingpunten aan te kopen en/of cadeau te doen. Je kunt dan nog altijd supermakkelijk Vikingpunten verdienen met de Viking Deals, en met de Viking App kun je je Vikingpunten natuurlijk nog delen met je Vikingvrienden.

Instellingen in je account

Ook in je account zijn er enkele wijzigingen.

• Het is tijdelijk niet mogelijk om de eigendomsrechten van je simkaart, of je btw-nummer aan te passen.
  • Het is tijdelijk niet mogelijk om de meldingen voor je simkaart (over bijvoorbeeld je verbruik) aan te passen.