Wat als de activatie van mijn vervang-simkaart niet lukt?

– Bijgewerkt

Vervelend! Maar dat kunnen we vast oplossen. Nog even hoe je je vervang-simkaart activeert:

1. Met je oude simkaart sms je SWAP XXXX naar 1984. Die XXXX zijn de laatste 4 cijfers van het nummer van je vervang-simkaart. Dat nummer vind je op de achterzijde van de vervang-simkaart: het is 19 tekens lang, maar je hebt dus enkel de 4 laatste nodig.
  2. Als je cijfers correct zijn, krijg je een sms om dat te bevestigen. Vanaf dat moment hou je je vervang-simkaart dicht bij je. Zodra het netwerk van je “oude” simkaart wegvalt (dat duurt maximum 30 minuten), zet je je toestel uit en steek je de nieuwe simkaart in je toestel. De standaard-pincode van je nieuwe simkaart is 1111, en die kun je makkelijk wijzigen via de instellingen van je toestel.
  3. Nu is het enkel nog een kwestie van de instellingen van je mobiel internet goed te zetten. Ga hiervoor naar mobilevikings.be/setup.

Check je dus even of onderstaande allemaal in orde was?

• Heb je de sms naar 1984 verstuurd met je oude simkaart?
  • Heb je drukletters gebruikt, en is er één spatie na SWAP?
  • Bevatte je sms geen andere tekens?

Als dit allemaal in orde was, en het nog niet lukte, geef je ons best een seintje via dit formulier. Dan bekijken we het zo snel mogelijk.