Hoe kan ik de vervang-simkaart voor het nieuwe platform activeren?

Avatar
Timothy
– Bijgewerkt

Vanaf augustus 2018 gaan we voor ons nieuwe platform bepaalde Vikings een vervang-simkaart versturen (niet iedereen heeft er eentje nodig, namelijk). Waarom precies lees je hier. Als jij er dus van ons eentje gekregen hebt zonder die zelf aan te vragen, moet je die zo snel mogelijk activeren. Daar heb je maar drie stappen voor nodig. Namelijk deze:

1. Met je oude simkaart sms je SWAP XXXX naar 1984. Die XXXX zijn de laatste 4 cijfers van het nummer van je vervang-simkaart. Dat nummer vind je op de achterzijde van de vervang-simkaart: het is 19 tekens lang, maar je hebt dus enkel de 4 laatste nodig.
  2. Als je cijfers correct zijn, krijg je een sms om dat te bevestigen. Vanaf dat moment hou je je vervang-simkaart dicht bij je. Zodra het netwerk van je “oude” simkaart wegvalt (dat duurt maximum 30 minuten), zet je je toestel uit en steek je de nieuwe simkaart in je toestel. De standaard-pincode van je nieuwe simkaart is 1111, en die kun je makkelijk wijzigen via de instellingen van je toestel.
  3. Nu is het enkel nog een kwestie van de instellingen van je mobiel internet goed te zetten. Ga hiervoor naar mobilevikings.be/setup.