Hoe krijg ik toegang tot mijn voicemail vanaf een ander toestel?

Avatar
Ilario
– Bijgewerkt

1.Bel naar +32 486 19 19 35 of naar +32 456 19 19 33
Van eender welk nummer en volg de stappen. Eerst moet je het nummer ingeven waarvan je de voicemailberichten wilt horen. Daarna moet je je pincode ingeven. Dáárna heb je toegang tot de berichten.

2.Bel naar je eigen nummer
Bel naar je eigen nummer van eender welk ander toestel. Druk op de asterisk van zodra je het voicemailbericht hoort. Geef daarna je telefoonnummer in gevolgd door je voicemail-pincode, en je hebt toegang tot je eigen voicemail.

Je voicemail moet geactiveerd zijn en je moet je PIN-code kennen, anders werkt het niet!