Ik heb geen sms gekregen om te bevestigen dat de activatie gelukt is. Wat nu?

Avatar
Timothy
– Bijgewerkt

Je simkaart moet natuurlijk in een toestel zitten dat sms’en kan ontvangen. Als dat niet zo is, test je best even door je simkaart in een mobiele telefoon te steken. Hoe je kunt weten of de activatie goed gelukt is? Je ziet bijvoorbeeld niet meer 4G, maar LTE. Of je doet een Speedtest en ziet daar een verbinding met de server Transatel. In al die gevallen is de activatie gelukt, en moet je niet per se wachten op de sms.