1. Check eerst en vooral of je netwerk (service) hebt.
2. Heb je dat? Controleer dan of je nog genoeg belwaarde hebt.
3. Herstart je toestel. Vaak helpt dit.
4. Kijk je sms-centrale na:

• iPhone-gebruikers stellen de sms-centrale in door de code *5005*7672*+32456002000# in te geven en op de knop bellen te drukken.

• Heb je een ander toestel? Dan kun je je centrale instellen door naar je sms-instellingen te gaan. Bij de sms-centrale vullen jullie +32456002000 in.

Herstart je toestel nadat je dit hebt gedaan en probeer een sms naar jezelf te sturen. Als dat niet lukt, contacteer je de helpdesk.

5. Ben je in het buitenland? Wissel dan eens manueel van operator in je instellingen om te zien of dat het probleem oplost.