Ik heb een probleem met internet na de activatie. Wat moet ik doen?

Avatar
Timothy
– Bijgewerkt

Dan moet je je mobiel internet opnieuw instellen.

- Ga via wifi naar deze pagina, en zoek daar je toestel (of een gelijkaardig model). Ga daarna naar Internet/Handmatig instellen en volg de stappen om een nieuw toegangspunt toe te voegen.

- Heb je een iPhone en gebruik je ook de Viking App? Ga in de app dan naar Meer > Instellingen > Instellingen APN laden. En dan, floep, worden ze automatisch ingesteld in je toestel.

- Tot je je mobiel internet weer hebt ingesteld, zal ook je hotspot niet werken.