Ik kan niet meer bellen. Wat moet ik doen?

Avatar
Ilario
– Bijgewerkt

1. Check eerst en vooral of je netwerk (service) hebt.
2. Heb je dat? Controleer dan of je nog genoeg belwaarde hebt.
3. Belwaarde in orde? Switch dan eens tussen 3G/4G/LTE. Dat doe je in de instellingen van je toestel:

• Apple: Instellingen > Mobiele data > Zet "Schakel 4G in" uit.
  • Samsung (Android): Instellingen > Meer instellingen > Mobiele netwerken > Netwerkmodus > kies hier voor een optie zonder 4G of LTE
  • Nokia (Windows Phone): Instellingen > Mobiele netwerken > Hoogste verbindingssnelheid > Kies hier voor een optie zonder 4G of LTE.

4. Ben je in het buitenland? Test dan eens een andere provider uit. Die kun je ook via je instellingen kiezen.