Wat gebeurt er met mijn huidige actieve bundel en belkrediet als ik overstap naar een abonnement?

Je huidige actieve bundel blijft geldig tot zijn vervaldatum. Als je sms’t of surft, gebruik je eerst die bundel. Pas wanneer hij op is of vervallen, stap je over op de bundel van je abonnement.

Omdat je bij een abonnement geen belwaarde hebt, vervalt je resterende krediet wel onmiddellijk wanneer je overstapt. Heb je nog veel opgespaarde belwaarde? Kijk dan in je betaalinstellingen of je een automatische herlading hebt en schakel ze uit. Gebruik daarna eerst je belwaarde op, en stap daarna over op een abonnement. Overstappen duurt slechts enkele kliks, je doet het via je simkaartinstellingen.