Ik kan niet meer surfen, bellen of sms’en na mijn overzetting. Wat kan ik doen?

Zorg er voor dat in je toestel de netwerkselectie op automatisch staat ingesteld, niet op manueel. Dat zou het moeten oplossen. Indien dat toch niet helpt, herstart dan even je toestel of haal je simkaart er even uit.

Heb je wel een netwerkverbinding, en merk je toch problemen op? Probeer dan eens je netwerkmodus aan te passen naar een optie zonder 4G. Dit kun je doen in de instellingen van je toestel:

• Apple: Instellingen > Mobiele data > Zet "Schakel 4G in" uit.
  • Samsung (Android): Instellingen > Meer instellingen > Mobiele netwerken > Netwerkmodus > kies hier voor een optie zonder 4G of LTE
  • Nokia (Windows Phone): Instellingen > Mobiele netwerken > Hoogste verbindingssnelheid > Kies hier voor een optie zonder 4G of LTE.
Houdt het probleem aan nadat je deze stappen hebt gevolgd? Bel gratis onze helpdesk op het nummer 1976 of stuur ons een bericht. Geef dan zeker een recent voorbeeld en het adres waar je problemen ondervindt door.