Moeilijkheden met surfen tijdens je overzetting?

Heb je moeilijkheden met mobiele data voordat je de sms krijgt waarin we je laten weten dat je overzetting gebeurd is? Activeer dan dataroaming in je toestel. Geen zorgen, je betaalt zeker niets extra.

Kijk ook eens na of je internetinstellingen nog juist zijn. Vaak los je het probleem op als je ze aanpast. Ga naar onze instelgidsen en zoek daar je toestel.

Staat je toestel niet in de lijst? Kies dan gelijkaardig toestel, de instellingen zijn sowieso hetzelfde. Als je een Android-toestel hebt, dan lijkt elke andere Android-telefoongids op de jouwe. Maar we geven hieronder de instellingen nog eens mee, je kunt nooit weten:

• Naam = Mobile Vikings
  • APN = web.be
  • Username = web
  • Password = web
  • Proxy = [niets invullen]
  • Port = [niets invullen]
  • APN-type = default,supl
  • Authentication / verification type = PAP

Alles ingegeven? Sla het toegangspunt op, schakel je vliegtuigmodus even aan en uit, en test je verbinding opnieuw. Als dat niet lukt, herstart je je toestel.

Heb je alle stappen doorlopen en werkt je mobiel internet nog altijd niet? Bel dan gratis de helpdesk op het nummer 1976 of stuur ons een bericht.