Het Only Data-tariefplan werkt exact hetzelfde als een ander: je herlaadt via de website of de Viking App. De databundel van je Only Data-tariefplan is 1 kalendermaand geldig.

Omdat belminuten en sms’en geen deel uitmaken van deze herlading, is het Vikingvoordeel waarmee je gratis naar andere Mobile Vikings belt en sms’t, niet inbegrepen. Andere Vikings kunnen jou wel nog steeds gratis bellen en sms’en met hun Vikingvoordeel.

Ter info: als je wilt overschakelen naar het Only Data-tariefplan, heb je geen nieuwe simkaart nodig als je al een gewone simkaart hebt. Je hebt enkel een nieuwe simkaart nodig als je wilt overstappen van een data-only simkaart.