Ik heb nog € 2 krediet maar kan niet meer bellen/surfen/sms'en. Wat moet ik doen?

TL;DR
Zet je 4G-verbinding uit en herstart je gsm om je resterende krediet te kunnen gebruiken.

Meer info

We nemen altijd 20 MB in reservatie voor je eerstvolgende datasessie. Binnen bundel merk je daar niets van, maar eens je surft via je krediet kan dit ervoor zorgen dat je laatste stukje krediet gereserveerd wordt. Door niet via 4G te verbinden, ga je die reservatie tegen. Dit doe je door handmatig je netwerkmodus te veranderen naar een optie zonder 4G. Dit kun je doen in de instellingen van je toestel:

• Apple: Instellingen > Mobiele data > Zet "Schakel 4G in" uit.
  • Android: Instellingen > Meer instellingen > Mobiele netwerken > Netwerkmodus > kies hier voor een optie zonder 4G of LTE
  • Nokia (Windows Phone): Instellingen > Mobiele netwerken > Hoogste verbindingssnelheid > Kies hier voor een optie zonder 4G of LTE.

In uitzonderlijke gevallen kan een herlading nodig zijn. Geen zorgen: dat betekent niet dat je dat krediet kwijt bent, dit wordt opgeteld bij je belwaarde na je herlading.