Ik wil mijn nummer overdragen naar Mobile Vikings. Waar vind ik mijn simkaartnummer terug?

Je hebt je simkaartnummer nodig om je nummer over te dragen naar Mobile Vikings. Je kunt het op verschillende manieren terugvinden.

• Het staat op je simkaart zelf.
  • In de klantenzone van je huidige provider.
  • Via je toestel - daar hoef je je simkaart niet voor uit je gsm te halen!
    • iOS: ga naar Instellingen --> Algemeen --> Over. Scroll helemaal naar beneden. Je simkaartnummer staat hier als het ICCID nummer.
    • Android: je toestel toont je simkaartnummer niet, tenzij je eerst een app installeert: SIM Card app van gsmdev. In deze app staat je simkaartnummer als het SIM Card Serial Number onder het tabje 'information'.