Ik heb een ouder toestel en kan de My Viking-app niet gebruiken. Wat nu?

Heb je de oude My Viking app? Dan kun je die verder blijven gebruiken. Heb je ze al verwijderd? Kijk dan of je de app kunt herstellen. Dat doe je zo:

• iOS: Ga naar de App Store. Tik op het profiel-icoon rechtsboven. Kies 'Aankopen'. In deze lijst vind je de Viking App terug, en kun je de oude versie terug op je toestel installeren.
  • Android: Update Android naar versie 5 of hoger. Geen optie? Ga dan naar de Google Play Store. Tik op het menu links bovenaan. Kies 'Mijn apps en games'. Tik op 'in Bibliotheek zoeken'. Zoek de Viking App en kies voor 'terug ophalen'.

Had je de oude Viking App niet, dan kun je 'm jammer genoeg niet meer downloaden.